Lähihoitaja, kotihoitoon (2 tehtävää) [Finland]


 

$ads={1}

Tunnisteet
  • Määräaikainen työsuhde
  • Sijaisuus
Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Keskinen kotihoitoyksikkö, Koskela 1 kotihoito
Haku päättyy 4.8.2023 14:00
Palkka Lh 2461,06 e/kk
Palvelussuhde 14.8.2023-31.8.2024
Osoite Hospitaalinkulku 1, A-talo 5.kerros 00600 Helsinki
Julkaistu tänään
Työavain SOTEPE-03-747-23

Hei lähihoitaja, oletko kiinnostunut luotettavasta työnantajasta ja monipuolisesta työstä kotihoidossa? Onko sinulla itsenäinen työote ja kehitysmyönteinen asenne? Mikäli vastasit kaksi kertaa kyllä, voit olla meidän uusi työtoverimme!

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työtehtävään ajalle 14.8.2023 - 31.8.24.2024. Aloituksesta voidaan sopia.

Koskela 1 lähipalvelualueen kotihoito palvelee Koskelan ja Kumpulan alueen asukkaita. Toimistomme sijaitsee Koskelan seniorikeskuksen tiloissa. Asiakkaamme asuvat noin 3 km:n säteellä toimistoltamme.

Tarjoamme Sinulle työympäristön, missä pystyt kehittymään ammatillisesti sekä huipun työtiimin, jossa opit uusia taitoja ja tapoja toimia erilaisten henkilöiden kanssa. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja jokainen asiakaskohtaaminen on ainutkertainen. Meillä sinua odottavat vaihtelevat työpäivät ja ystävällinen työilmapiiri. Työtä teemme joka päivä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana. Teemme yhteistyötä Koskela 2 lähipalvelualueen kanssa.

Kotihoidossa lähihoitajan työ on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Perustehtävämme on tukea ja avustaa asiakasta niin, että hän voi elää turvallista ja omannäköistä elämää kotona. Työhön kuuluu mm. huolehtia asiakkaan hygieniasta, lääkehoidosta, ravitsemuksesta. Vastuuhoitaja-parisi kanssa vastaat asiakkaan hoidon suunnittelusta ja hoidat asiakasta aina mahdollisuuksien mukaan. Asiakas osallistuu aktiivisesti oman tilanteensa arviointiin, tavoitteiden asettamiseen, hoidon suunnitteluun sekä toteutukseen. Vastuuhoitajana tavoitteenasi on varmistaa, että asiakas kokee tulevansa ymmärretyksi ja saavansa tarvitsemansa avun.

Kotihoidossa tehdään monialaista työtä. Vastuuhoitajan roolissa tehtävänäsi on koota ja koordinoida asiakkaan tarpeen mukaista monialaista verkostoa. Omaiset ja läheiset ovat meille tärkeä yhteistyökumppani asiakkaan arjessa. Hoitoneuvottelussa sovitaan yhteydenpidosta, sen tiheydestä ja viestintäkanavasta. Yhdessä sovittu läheisen rooli kirjataan asiakkaan hoitosuunnitelmaan.

Työ on siis vaihtelevaa, monipuolista ja mielenkiintoista. Sinut perehdytetään työhön. Perehdytyksen jälkeenkään et jää yksin, sillä tukenasi on koko moniammatillinen työyhteisö. Käytämme kirjaamiseen Apotti-tietojärjestelmää ja sen Rover mobiilisovellusta. Asiakaskäynneille kuljemme julkisen liikenteen välinein, autolla, (sähkö)polkupyörällä tai kävellen. Pääset vaikuttamaan työaikoihisi ja lisäksi saat koulutuksen Apotti potilastietojärjestelmään, jota käyttää lähes koko pääkaupunkiseutu. Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi meillä on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meidän yksikköömme tekemään arvokasta hoitotyötä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

kotihoidon esihenkilö Marko Laukkanen, marko.laukkanen@hel.fi
tai p. 09 3104 3949
kotihoidon esihenkilö Nina Hukio, nina.hukio@hel.fi
tai p. 09 3105 0261

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille
Share in Facebook Share in Linkedin Share in Twitter Sähköposti

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال