Business Technology Consultant Asset Development and Lifecycle [Netherlands]


 

$ads={1}

    • Eneco - Rotterdam
    • 40 uur
    • 3-5 jaar/years, > 5 jaar/years
    • €60.000 - €90.000
  • Spin in het web bij Eneco’s omschakeling naar klantgericht en digitaal werken

  • Werken in een innovatieve omgeving

  • Mensen, processen en technologie bij elkaar brengen

Why choose for Eneco?

Als koploper in de energietransitie heeft Eneco een ambitieuze doelstelling geformuleerd in 2035 - 15 jaar eerder dan het mondiale klimaatakkoord: als bedrijf en met alle klanten klimaatneutraal zijn! Als bedrijf zelf naar een klimaat neutrale organisatie te groeien is al een flinke klus, maar ook alle klanten ook actief door de energietransitie te leiden en te begeleiden is een nog grotere uitdaging! Ondertussen veranderen deze klanten in hoog tempo. Het klimaatvraagstuk staat steeds hoger op de agenda, vooral door de toenemende zichtbaarheid van de gevolgen in de natuur, en nog recenter de hoge gasprijs. En daarbij, elke klant heeft weer een ander vraagstuk, een andere situatie en daarmee vaak ook een andere route voor ogen. De moderne digitale consument wil snel, naadloos en relevant contact met elke leverancier en dus ook met Eneco. Om in deze dynamische omgeving te excelleren, veranderen we onszelf ook regelmatig continue.


De Technologie en Data-functies worden geleverd vanuit een centrale unit: Data & Technology Services (DTS). Samen met de verschillende (internationale) business afdelingen van Eneco Group, wordt hard gewerkt aan de juiste oplossingen en aanbod om de energietransitie zo goed mogelijk te ondersteunen en daarmee onze doelen te bereiken.

Is this about you?

Je werkt samen als één team aan het waarmaken van één missie. Daarbij ben je proactief om te helpen de energietransitie te versnellen. Je creëert ruimte om inzichten en meningen met collega’s uit te wisselen en neemt verantwoording om bij te dragen aan het gezamenlijke plan.


  • Afgeronde HBO/WO-opleiding in Informatiekunde, bedrijfskundige of economische richting, plus 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Aantoonbare affiniteit met analyse van bedrijfskundige en IT processen incl. bijbehorend verandermanagement
  • Goed ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden
  • Aantoonbare ervaring met agile werkmethoden
  • Schriftelijk en mondeling goede beheersing van zowel Nederlands als Engels
  • Ervaring in een of meerdere van de domeinen Enterprise Asset Management/Field Services/Logistiek/Asset development.
  • Omdat SAP een significant onderdeel uitmaakt van de IT systemen die support functions ondersteunen, is SAP kennis een pre;
  • Een visie op de energietransitie en bijhorende nieuwe business modellen is een grote pre;
  • Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheid zijn een vereiste.
You’ll be responsible for

Als (sr.) Business Technology Consultant binnen de afdeling BT Enterprise Services werk je mee aan de transformatie van Eneco om succesvol te zijn in de energietransitie. Je onderneemt in nauwe samenwerking met de stakeholders in de organisatie initiatieven om te komen tot het innoveren van onze (bedrijfs)processen, IT-dienstverlening en architectuur. Daarbij vertaal je nieuwe business ontwikkelingen en strategische behoeften van onze afnemers/klanten naar mogelijkheden in samenhangende dienstverlening. Je zorgt voor continue afstemming binnen en buiten je domein om zodoende (markt en technologische) ontwikkelingen naar waarde te kunnen inzetten. Je bent voor je (business) stakeholders een vertrouwd adviseur en gewaardeerd gesprekspartner. Je zorgt voor vertaling van business wensen naar IT oplossingen, waarbij we in het nieuwe landschap steeds meer denken vanuit de platformen naast het denken vanuit business wensen. Als Business Technology Consultant werk je op het snijvlak van business en IT en ondersteun en adviseer je de asset bedrijven, zoals Heat&Cold distribution, Solar&Wind en Asset Development & Realisation, bij het vormgeven van de IT initiatieven ten behoeve van de business doelen.

Je bent in staat om de grote lijnen te overzien, je bewaakt de synergie en helpt de stakeholders bij het maken van weloverwogen keuzes.


Je bent verantwoordelijk voor


  • Definiëren van uitgangspunten die in lijn zijn met de strategie en visie van Eneco
  • Inventariseren van business wensen en vertaling naar heldere requirements en business cases
  • Adviseren over de beste oplossing in lijn met de business doelen en IT strategie
  • Het opstellen van de roadmap (informatiemanagement plan) en verander backlog voor zowel IT veranderingen als aanpassingen in processen en organisatie, op basis van de verschillende platformen
  • Adviseren over de prioriteiten in deze roadmap en verander backlog.
  • Begeleiden van implementatie van de beoogde oplossingen
This is where you’ll work

In een enthousiast team met motiverende collega's!


Het is de ambitie van Eneco om Nederland mee te nemen in de energietransitie. Om dat voor elkaar te krijgen staat de klant in al ons doen en denken centraal. Dat is wat Eneco drijft en bindt. Dat voel je in de hele organisatie en resulteert in hechte samenwerkingen en vakoverschrijdende inzichten en oplossingen. Je gaat aan de slag bij de afdeling Customer Business binnen de BTO organisatie.

What we have to offer

Gross year salary of
between €60.000 and €90.000

Including 8% holiday allowance, a good pension and parental leave.

FlexBudget on top of
your gross salary

Have it paid out, use it to buy extra holiday days or save it up for something nice - it's up to you.

Personal and professional growth

Eneco is fully committed to help you in your personal and professional development.

Hybrid working, at home or in the office

You work 40% at the office and 40% at home. The other day you decide what works best for you.
Working at Eneco is for everyone
Our customers are diverse, and so are we. More than 3,000 Eneco-talents ensure an open, pleasant culture in which everyone can grow and thrive. In this way we create the ideal situation for creative insights and innovative solutions. And we can use that to achieve our ambitious mission: to be climate neutral by 2035. You know what the fun is? We can never have enough talent at Eneco. So get in touch and apply.
Together towards climate neutrality
Ask a colleague about our joint mission and you will hear it again and again: Eneco wants to be climate neutral by 2035. Everyone works together to realize this ambition. We help customers switch to sustainable energy with good advice and smart, affordable products. We develop wind farms, install large solar roofs and invest in heat networks. We see opportunities everywhere. Are you in?

This is how the application procedure goes

Stap 1

Your application

Stap 2

We carefully review your application

Stap 3

We invite you for a 1st (online) interview

Stap 4

Sometimes we want to get to know you even better, then there will be an online assessment and a 2nd interview

Stap 5

Yes! If it’s a match and if you agree, the recruiter will happily discuss your job offer
Want to know more about this job function?

Wil je meer weten over deze vacature? Maggie Kramar, onze Recruiter, beantwoordt met plezier jouw vragen via 06 - 21904651. Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via ons recruitmentsysteem. Klik op de 'solliciteer' button en stuur je cv met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Een online assessment en een (pre) employment screening maken onderdeel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال